Soms heb ik geluk

Bijgewerkt op: 3 dec 2021

Onlangs bij de tweedaagse Training Denkadviseren, begin oktober, had ik geluk. Het mistte flink, toen Arjan en ik 's ochtends al vroeg samen op weg naar Landgoed-Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn waren. Het toch al mooie, bosrijke gebied kreeg nu zelfs een haast sprookjesachtig voorkomen.


We rijden op de oprijlaan van Drakenburg...

Na enige tijd, toen de deelnemers inmiddels in een interessant, verrassend en hartverwarmend onderzoekend gesprek terecht waren gekomen over de vraag wat 'adviseren' nou eigenlijk is of kan zijn, brak ook buiten de zon door.


SUBTIEL

Na de gezamenlijke lunch liep ik nog even naar buiten door de fraaie tuin van Drakenburg. De zon scheen mild en toen ik naar de vijver keek, zag ik het:

er vloog een libelle boven het vijverwater. Bijna tegen de zon inkijkend i