7 & 8 oktober 2021

TRAINING DENKADVISEREN

Intensief en onderbouwd. Oefenen met denkadviseren.

1. WORKSHOP Leren Denkadviseren (½e dag)     2. TRAINING Leren Denkadviseren (2 dagen)     3. LIK: Leergang In denKadviseren (5 x 2 dagen)

Voor wie?

De tweedaagse Training Denkadviseren is er speciaal voor iedereen die weleens adviseert over problemen en vraagstukken in en buiten organisaties en die intensief en onderbouwd wil oefenen met denkadviseren.

 

Toelichting training

Aan de hand van krachtige gespreks- en adviesoefeningen maak je je op een prettige manier, gaandeweg de houding van de denkadviseur en het achterliggend theoretisch kader van denkadviseren eigen. Je ontdekt waarom denkadviseren nog steeds zo radicaal waardig en krachtig anders werkt dan management- en organisatieadvieswerk. 

 

In de training leer je onder meer Poly-Paradigmatisch Denken (PPD), waarbij je vanuit verschillende paradigma's, andere dan die van de klant, vraagstukken onderzoekt en daarover adviseert. De oefeningen in deze training bestaan in essentie uit het taalfilosofisch analyseren van de taal en het denken van een klant, wanneer deze zijn 'probleem' aan de adviseur vertelt, en het vervolgens belangeloos daarop reageren zodat de klant gefaciliteerd wordt tot het zelf bedenken van een andere ‘zienswijzen’ en oplossingen voor zijn probleem.

  

______________

Lees meer over denkadviseren op de pagina: 'Over denkadviseren'.

1/2

N.B. De beschreven ‘inhoud’ van deze 2‐daagse training is een selectie uit de belangrijkste elementen van de Leergang Denkadviseren: de 10- daagse opleiding tot Denkadviseur. Deze workshop is een goede voorbereiding op de Leergang. 

 

Deelname aan deze workshop verplicht echter niet tot deelname aan de Leergang en ook kan iemand deelnemen aan de Leergang zonder eerst de Workshop te hebben gedaan. Men kan zich dus inschrijven voor deze introductieworkshop zonder tegelijk in te schrijven voor de Leergang. Na afloop van de Workshop kan men desgewenst daarmee volstaan, of zich later aanmelden voor deelname aan de Leergang Denkadviseren: De opleiding tot Denkadviseur. 

______________________

Wanneer?

De eerstvolgende mogelijkheid om deel te nemen aan de

2-daagse Training Denkadviseren:

   7 & 8 oktober 2021   

Door wie?

Docent-begeleiders: drs. Jorrit Stevens & drs. Arjan van Vembde met medewerking van dr. Edu Feltmann.  

Je investering?

  • € 499,= (excl. BTW en excl. overige verblijfkosten)

  • Verblijfkosten incl. ontbijt, lunch, 3-gangendiner en overnachting: ± € 150,= (Rechtstreeks afrekenen met verblijfsoord Landgoed -conferentiecentrum Drakenburg)

Waar?

Landgoed Drakenburg, Baarn [onder voorbehoud]

 

Inschrijven en deelnemen?

Je kan je gemakkelijk en snel inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. We sturen je dan z.s.m. een factuur en een bevestiging. Een paar dagen voor aanvang, sturen we je nog een herinnering.

2/2

INSCHRIJVEN?

Vul onderstaande info in

om je aan te melden voor de

'2-daagse training denkadviseren'

* Verplicht in te vullen veld

Steungroep
gras

Denkadviesgesprekken stimuleren gedachten, gevoelens en manieren van doen, die uitdrukking zijn van menselijke waardigheid en innerlijke beschaving.