top of page

 033-8890683

Image by Johannes Hofmann

Donderdag 20 & vrijdag 21 april 2023

TRAINING DENKADVISEREN

Intensief en onderbouwd. Oefenen met Denkadviseren.

Voor wie?

De tweedaagse Training Denkadviseren is er speciaal voor iedereen die weleens adviseert over problemen en vraagstukken in en buiten organisaties, die willen kennismaken met Denkadviseren, de onderbouwing ervan en er zeker zelf intensief mee wil oefenen.

De Workshop en Training Denkadviseren hebben een inleidend karakter: ze bestaan uit een selectie van onderwerpen uit de 10-daagse Opleiding tot Denkadviseur. De Workshop of Training vormt daarop een goede voorbereiding maar ze staan ook 'op zichzelf'. De Opleiding kan gevolgd worden zonder eerst de Workshop of Training te hebben gedaan. 

 

Toelichting training

Aan de hand van krachtige gespreks- en adviesoefeningen maak je je op een prettige manier, gaandeweg de houding van de denkadviseur en het achterliggend theoretisch kader van denkadviseren eigen. Je ontdekt waarom Denkadviseren nog steeds zo radicaal waardig en krachtig anders werkt dan management- en organisatieadvieswerk. Deze 2-daagse heeft een inleidend karakter.

 

In de training leer je onder meer Poly-Paradigmatisch Denken (PPD), waarbij je vanuit verschillende paradigma's, andere dan die van de klant, vraagstukken onderzoekt en daarover adviseert. De oefeningen in deze training bestaan in essentie uit het taalfilosofisch analyseren van de taal en het denken van een klant, wanneer deze zijn 'probleem' aan de adviseur vertelt, en het vervolgens belangeloos daarop reageren zodat de klant gefaciliteerd wordt tot het zelf bedenken van een andere ‘zienswijzen’ en oplossingen voor zijn probleem. Geen enkele Training Denkadviseren is hetzelfde.

 

Omdat we altijd inspelen op de ter plekke bestaande behoeften en wensen van jou en van de rest van de groep, kan het zijn dat er andere Denkadvies-onderwerpen aan de orde komen dan hierboven beschreven zijn. 

1/2

Wanneer?

Je hebt twee mogelijkheden qua data om de Training  te doen:

1. ⟶ Donderdag 18 augustus & vrijdag 19 augustus 2022 X

2. ⟶ Donderdag 20 & vrijdag 21 april 2023 ✓ 

Door wie?

Docent-begeleiders: drs. Jorrit Stevens & dr. Edu Feltmann.  

Je investering?

  • € 1.250,= (excl. 21% BTW)

  • Dit bedrag is inclusief: verblijfkosten incl. ontbijt, lunch, 3-gangendiner en overnachting in verblijfsoord Landgoed-conferentiecentrum Drakenburg. Oord is nog onder voorbehoud

Waar?

Landgoed Drakenburg, Baarn [onder voorbehoud]

 

 

2/2

WhatsApp Image 2021-10-10 at 12.34.05.jpeg
Wat deelnemers van de Training Denkadviseren vonden

'Goede begeleiding, locatie en groepsgrootte. Inhoud uiteraard ook. Hoge kwaliteit dialogen.

Veel oefenen was ook erg fijn.'

- R.J. Buunk, adviseur exploitatie bodemenergie

Groep Training Denkadviseren eind 2021

INSCHRIJVEN?

Vul onderstaande info in

om je aan te melden voor de

'2-daagse training denkadviseren'

* Verplicht in te vullen veld

bottom of page