top of page
dave-hoefler-vA80ZTVyooc-unsplash.jpg
Vanwege typefout in onze nieuwsbrief,  tijdelijk € 250 korting !                     

IN COMPANY WORKSHOP VAN EEN DAGDEEL MET 5-20 DEELNEMERS

WORKSHOP DENKADVISEREN

In company workshop Denkadviseren: kort, leerzaam en leuk! 

De inhoud van de in company Workshop Denkadviseren

Tijdens de in company Workshop maken jij en je collega's in één dagdeel (een ochtend of een middag) op een snelle, inspirerende en interactieve manier kennis met Denkadviseren. Aan de hand van verrassende oefeningen uit de taalkunde en taalfilosofie ervaren jullie, al doende, hoe bepalend maar ook oplossend of beperkend zienswijzen, interpretaties of taal en denken kunnen zijn bij het adviseren over problemen in organisaties. 

Om daar inzicht in te krijgen, gaan we spelen met taal, interpretaties en werkelijkheidsopvattingen, en je zult merken dat zelfs complexe vraagstukken op haast magische wijze kunnen veranderen of zelfs opgelost worden door te denkadviseren. Naast 'leerzaam' benadrukken alle oud-deelnemers dat de workshop bijzonder plezierig en verrassend is.

De in company Workshop Denkadviseren: kort, leerzaam en leuk!

Voor iedereen die weleens anderen adviseert in organisaties

De unieke Workshop Denkadviseren is geschikt voor teams, afdelingen en groepen binnen organisaties die regelmatig intern of extern advies verstrekken over diverse kwesties en vraagstukken, zoals bijv. strategie, beleid, communicatie en management- en organisatievraagstukken.

Geschikt voor Raad van Bestuur, Raad van Toezicht, directie, managementteams, (Centrale) Ondernemingsraden tot diensten, afdelingen tot groepen en teams.

Bij welke gelegenheid?

Deze unieke in company workshop is onder meer geschikt als je op zoek bent / jullie op zoek zijn naar een kort, plezierig én leerzaam dagdeel (een ochtend of een middag), bijvoorbeeld als onderdeel van een teamdag, heisessie, afdelingsbijeenkomst of reflectiedag.

Voor hoeveel deelnemers?

In deze zeer gewaardeerde workshop van één dagdeel krijgt een groep van 5 tot 20 mensen binnen jouw organisatie de kans om op een inspirerende en toegankelijke manier kennis te maken met Denkadviseren. 

Wil je samen een leuke, een inhoudelijk interessante en - uiteraard interactieve - workshop van één dagdeel ervaren? Zoek dan niet verder! :-)

 

Welke resultaten kun je verwachten?

Deelnemers leren om leniger en vrijer te denken ('open minded'), hun inzicht in (denk)adviseren uit te breiden, te verdiepen en te verbreden. Bovendien beleven ze veel plezier aan de workshop, zijn ze plenair en in wisselende groepjes aandachtig en interactief aan het werk met elkaar. Bovendien leren zij de beginselen van een nieuwe gezamenlijke taal en beleven zij als het ware gezamenlijk een avontuur dat verbindt.

_________________________________

Onze unieke Workshop Denkadviseren bevatten een selectie van onderwerpen uit de 10-daagse Leergang in Denkadviseren: De Opleiding tot Denkadviseur. Hoewel de workshop een goede voorbereiding vormt, staan ze ook op zichzelf. De opleiding kan ook uitstekend gevolgd worden zonder eerst de workshop te hebben bijgewoond.

 

1/2

Jorrit Stevens denkadviseur - leren denkadviseren

In Company Workshop Denkadviseren:

Optimaal Genieten van Uw Teamdag of Heisessie

Waar?

 

Organiseer zelf een onvergetelijke ervaring door onze in company Workshop Denkadviseren te boeken. Deze interactieve sessie wordt normaal gesproken live op uw gekozen locatie verzorgd, of het nu een zaaltje in uw kantoor is of een hotel tijdens een inspirerende heisessie op de hei.

 

U kiest de locatie

U heeft de vrijheid om de ideale locatie te kiezen die past bij de sfeer die u wilt creëren. Of het nu een informele setting op kantoor is of een meer inspirerende omgeving tijdens een sessie op de hei, onze workshop past zich aan, aan uw voorkeuren.

 

Wanneer?

 

Samen bepalen we een geschikte datum en tijd voor uw in company Workshop Denkadviseren. Met een verwachte groepsgrootte van 5 tot 20 deelnemers, plannen wij één door u gekozen dagdeel (ochtend of middag). Onze ervaren Workshopbegeleider(s)-Denkadviseur(s) staan klaar om u en uw collega's te begeleiden naar nieuwe inzichten. Natuurlijk nemen we ook de locatie, de opzet van de korte workshop en eventuele specifieke wensen met u door.

 

Maatwerk voor uw Teamdag

Wij begrijpen dat elke teamdag uniek is. Daarom bespreken we vooraf eventuele specifieke wensen die u heeft. Of het nu gaat om bepaalde thema's, bedrijfsspecifieke uitdagingen, of specifieke focusgebieden – wij stemmen de workshop, in redelijkheid, af op uw behoeften.

 

En vervolgens...

 

Laat ons van uw in company Workshop Denkadviseren een leerzame én plezierige bijeenkomst maken. Met een mix van interactieve oefeningen, boeiende discussies en aandachtig samenwerken streven wij ernaar uw team te inspireren en verbinden. Maak van uw teamdag of heisessie (of hoe u de dag waarop de Workshop Denkadviseren ook wenst te noemen, of bij welke geschikte gelegenheid dan ook) een waardevolle ervaring waarin de door u te ontdekken unieke kracht van Denkadviseren centraal staat. 

Door wie?

Docent-begeleider:                               drs. Jorrit Stevens

Jullie investering?

Deze kennismaking met Denkadviseren bedraagt slechts:

  • € 1.500,-- * (bedrag is excl. 21% BTW per Workshop van één dagdeel [3,5 à 4 uur] met 5 t/m 20 deelnemers en inzet van één tot twee van onze ervaren Workshopbegeleiders-Denkadviseurs).

* Tijdelijk € 250 korting op het hierboven genoemde bedrag! 

 

MAATWERK IS OP UW VERZOEK MOGELIJK

  • Zoekt u geschikte activiteiten voor uw teamdag?

  • Zoekt u een leerzame én leuke in company workshop?

  • Zoekt u één van de meest geschikte in company workshops, tenminste als u 'leuk' én 'leerzaam' wil combineren binnen 1 dagdeel? 

VUL HET FORMULIER HIERONDER IN

EN BOEK DE WORKSHOP NU GEMAKKELIJK!

2/2

Jorrit is er in geslaagd om in een zeer korte sessie van 3,5 uur mij te laten ervaren wat het betekent om de klant te helpen zijn eigen Denkadvies op te stellen. Werkelijk een verassende uitkomst en onmiddellijk toepasbaar. Een echte aanrader voor iedereen die bewuster en effectiever wil adviseren!"

 

- Gijsbert Voorneveld, Management Consultant,

   Voorneveld Consulting 

Jorrit Stevens in overleg met Workshop-deelnemers

Jorrit Stevens

Foto: Jorrit begeleidt workshop tijdens De Nationale Dag van de Zelforganisatie

Image by SAIRA

Ja, wij willen de in company  Workshop Denkadviseren

voor 5 tot 20 mensen.

Neem contact met me op om de Workshop in te plannen en om onze wensen af te stemmen met DENKADVISEREN.NL

 * Verplicht in te vullen veld  

Kennismaken

met

Denkadviseren?

Schrijf je in voor de Workshop

Denkadviseren!

bottom of page