top of page

 033-8890683

Image by Johannes Hofmann

Datum prikken we samen telkens als er weer genoeg deelnemers zijn

TRAINING DENKADVISEREN

Verrassend leuk en interessant: kennismaken met Denkadviseren

Voor wie is deze korte training van 1 dag aantrekkelijk?

De Training Denkadviseren is er speciaal voor iedereen die weleens adviseert over problemen en vraagstukken in en buiten organisaties en die wil kennismaken met Denkadviseren, (een deel van) de onderbouwing ervan en er mee wil oefenen.

De Training Denkadviseren heeft een inleidend karakter: de inhoud betreft een selectie van onderwerpen uit de 10-daagse Leergang in Denkadviseren. De Training vormt daarop een goede voorbereiding maar staat ook 'op zichzelf'. De Leergang kan gevolgd worden zonder eerst de Training of de in company Workshop te hebben gedaan en andersom. 

 

Toelichting korte Training Denkadviseren (1 dag)

Aan de hand van unieke, krachtige gespreks- en adviesoefeningen maak je je op een prettige manier, gaandeweg, de houding van de Denkadviseur en het achterliggend theoretisch kader van Denkadviseren (deels) eigen. Je ontdekt waarom Denkadviseren nog steeds zo radicaal waardig en krachtig anders werkt dan management- en organisatieadviseren. De Training heeft een inleidend karakter maar zit boordevol rijke inhoud en ervaringen.

In de Training leer je bijvoorbeeld Poly-Paradigmatisch Denken (PPD), waarbij je vanuit verschillende paradigma's, andere dan die van de klant, vraagstukken onderzoekt en daarover adviseert. De oefeningen in deze Training bestaan in essentie uit het taalfilosofisch analyseren van de taal en het denken van een klant, wanneer deze zijn 'probleem' aan de adviseur vertelt, en het vervolgens belangeloos daarop reageren zodat de klant gefaciliteerd wordt tot het zelf bedenken van een andere ‘zienswijzen’ en oplossingen voor zijn probleem. Geen enkele Training Denkadviseren is hetzelfde.

 

Omdat we altijd inspelen op de ter plekke bestaande behoeften en wensen van jou en van de rest van de groep, kan het zijn dat er andere Denkadvies-onderwerpen aan de orde komen dan hierboven beschreven zijn. 

1/2

Wanneer?

De eerstvolgende mogelijkheid om aan de Training  deel te nemen:

⟶ Schrijf je nu alvast in:

Meerdere keren per jaar, zodra er weer genoeg deelnemers zijn om een trainingsgroepje te vormen, prikken we samen met jou een trainingsdatum! ✓ 

      Trainingstijdstippen: 10.00 - 16.00 uur.

STATUS AANMELDINGEN OP DIT MOMENT:

NOG 1 AANMELDING EN ER KAN WEER EEN GROEPJE VAN START!

Door wie?

Docent-begeleider: drs. Jorrit Stevens  

Je investering?

  • € 750,= (excl. 21% BTW)

  • Dit bedrag is 'all-in', dus inclusief: verblijfkosten, waaronder de zaalhuur, lunch, koffie, thee, versnaperingen, snack, etc. in verblijfsoord Landgoed-conferentiecentrum Drakenburg

Waar?

Ernst Sillem Hoeve, Den Dolder [Midden-Nederland]

(Locatie nog onder voorbehoud)

2/2

Een groepje dat deelneemt aan de Training Denkadviseren

'Goede begeleiding, locatie en groepsgrootte. Inhoud uiteraard ook. Hoge kwaliteit dialogen.

Veel oefenen was ook erg fijn.'

- R.J. Buunk, adviseur exploitatie bodemenergie

Groep Training Denkadviseren eind 2021

INSCHRIJVEN?

Vul onderstaande info in
om je aan te melden voor de
'Training Denkadviseren' (1 dag)

* Verplicht in te vullen veld

bottom of page