top of page
dave-hoefler-vA80ZTVyooc-unsplash.jpg

IN HOUSE WORKSHOP / 1 DAGDEEL / 5-20 DEELNEMERS

WORKSHOP DENKADVISEREN

Kort, leerzaam en leuk in house kennismaken met Denkadviseren

Voor wie is de in house workshop Denkadviseren geschikt?

 

DOELGROEP 

De in house Workshop Denkadviseren is ideaal voor teams, afdelingen en groepen binnen organisaties die regelmatig intern of extern advies geven over te behandelen kwesties, problemen en/of vraagstukken, zoals strategie, beleid, communicatie, en management- en organisatievraagstukken.

 

Deze unieke workshop ofwel in house training is bijzonder geschikt als je op zoek bent naar een korte, plezierige én leerzame ochtend of middag, bijvoorbeeld als onderdeel van een teamdag, heisessie, afdelings-, vak- en/of reflectiedag.

In deze hoog gewaardeerde workshop van één dagdeel krijgt een groep van 5 tot 20 mensen binnen jouw organisatie de kans om op een inspirerende en toegankelijke manier kennis te maken met Denkadviseren. We hebben deze workshop eerder uitgevoerd voor Raden van Bestuur, een Raad van Toezicht, managementteams en van (Centrale) Ondernemingsraden tot diensten, afdelingen, groepen en teams. 

Willen jullie samen een leuke én inhoudelijk interessante, interactieve workshop van één dagdeel ervaren waarin mensen aandachtig en plezierig samenwerken, hun geestelijke lenigheid verhogen, blik op de wereld verbreden én hun adviesvaardigheden uitbreiden? Zoek dan niet verder!

 

Wat houdt een in house Workshop Denkadviseren in?

Tijdens de in house workshop maken jullie op een snelle, inspirerende en interactieve manier kennis met Denkadviseren. Aan de hand van verrassend leuke en leerzame oefeningen ervaar je hoe bepalend en beperkend zienswijzen, interpretaties of taal en denken kunnen zijn bij het adviseren over problemen in organisaties. 

 

We gaan spelen met taal, interpretaties en werkelijkheidsopvat-tingen en je zult merken dat zelfs complexe vraagstukken op haast magische wijze kunnen veranderen of zelfs opgelost worden voor degene die je denkadviseert. Naast 'leerzaam' benadrukken alle oud-deelnemers dat de workshop bijzonder leuk en verrassend is.

 

Jullie werken plenair en in afwisselende groepjes aandachtig samen, leren en ontwikkelen interactief inzicht in taal, denken en werkelijkheid en ook hoe advieszoekers (=interne of externe klanten) hun problemen zelf construeren en met welk ander denken en met welke andere interpretaties die adviesvragen op te lossen zijn. Meteen. Ter plekke.

 

WAARTOE LEIDT DIT?

Niet alleen leidt dit mogelijk bij de deelnemers tot vrijer en leniger denken - vaak gaan de mentale luiken (nog verder) open - maar ook bijvoorbeeld tot een prettige en leuke ervaring met elkaar, waarin bovendien professionele adviesvaardigheden uitgebreid, verdiept en verbreed worden. Ook wordt (een begin van) een gezamenlijke taal ontwikkeld.

De in house workshop Denkadviseren (één dagdeel) en de open inschrijving training Denkadviseren (één dag) bevatten een selectie van onderwerpen uit de 10-daagse Leergang in Denkadviseren: De Opleiding tot Denkadviseur. Hoewel de in house workshop of training (open inschrijving voor individuen) een prima voorbereiding vormt, staan ze ook op zichzelf. De leergang kan ook uitstekend gevolgd worden zonder eerst de workshop of training te hebben gedaan en vice versa.

1/2

Jorrit Stevens denkadviseur - leren denkadviseren

1 Waar? U regelt zelf een locatie

De in house Workshop Denkadviseren wordt normaalgesproken live in house als korte workshop verzorgd door ons, op een door u te kiezen en te reserveren locatie (bijv. een zaaltje in uw kantoor of in een hotel tijdens een hei sessie).

2 Wanneer? Dat spreken we samen af 

We spreken vervolgens samen met u een datum en tijdstip af, hoeveel deelnemers er bij benadering zullen zijn (5 tot 20) en wat de locatie is. Wij zetten één of twee ervaren Workshopbegeleiders-Denkadviseurs in gedurende één door u gekozen dagdeel (ochtend, middag of avond). En natuurlijk bespreken we eventuele specifieke wensen, als u dat wilt. 

 

3 En vervolgens.... maken we er een leerzame en

  plezierige bijeenkomst van. ☺︎ 

Door wie?

Docent-begeleider:                               drs. Jorrit Stevens

Jullie investering?

Deze kennismaking met Denkadviseren bedraagt slechts:

  • € 1.500,-- (bedrag is excl. 21% BTW per Workshop van één dagdeel [3,5 à 4 uur] met 5 t/m 20 deelnemers en inzet van één tot twee van onze ervaren Workshopbegeleiders-Denkadviseurs).

MAATWERK IS OP UW VERZOEK MOGELIJK

Activiteiten Teamdag ?

Teamdag organiseren ?

Heisessie / sessie op de hei organiseren?

In house workshop?

In house training ?

Korte workshop ?

Doe de in house Workshop Denkadviseren van 1 dagdeel!

Diverse teams, afdelingen van bestuur en management tot werkvloer in publieke (alle bestuurslagen) en zakelijke sector (vele sectoren) gingen u voor. Ook geïnteresseerd? 

 

2/2

In house workshop Denkadviseren - korte workshop

Jorrit is er in geslaagd om in een zeer korte sessie van 3,5 uur mij te laten ervaren wat het betekent om de klant te helpen zijn eigen Denkadvies op te stellen. Werkelijk een verassende uitkomst en onmiddellijk toepasbaar. Een echte aanrader voor iedereen die bewuster en effectiever wil adviseren!"

 

- Gijsbert Voorneveld, Management Consultant,

   Voorneveld Consulting 

Jorrit Stevens in overleg met Workshop-deelnemers

Jorrit Stevens

Foto: Jorrit begeleidt workshop tijdens De Nationale Dag van de Zelforganisatie

Image by SAIRA

Ja, wij willen de in house Workshop Denkadviseren

voor 5 tot 20 mensen.

Neem contact met me op om de Workshop in te plannen en om onze wensen af te stemmen met DENKADVISEREN.NL

 * Verplicht in te vullen veld  

Kennismaken

met

Denkadviseren?

Schrijf je in voor de Workshop

Denkadviseren!

bottom of page