top of page

Edu Feltmann meer dan 40 jaar actief in Sioo opleidingen als externe adviseur, trainer en begeleider

Bijgewerkt op: 31 jan.

Onlangs heeft Sioo, het interuniversitaire centrum voor organisatie- en veranderkunde in Nederland, zijn 65-jarige jubileum gevierd in Utrecht. Een mooi moment om ook stil te staan bij wat zij één van hun externe smaakmakers noemen. Ofwel: de ruim veertigjarige samenwerking tussen Sioo en Edu Feltmann.


Inleiding tot Edu Feltmann en zijn impact op Sioo Opleidingen

Edu Feltmann, een begrip in de management- en organisatieadvieswereld en ver daarbuiten, heeft als adviseur, trainer en begeleider meer dan veertig jaar Sioo versterkt en verrijkt als 'externe' met zijn denkadviezen, interventies, training en begeleiding. Zijn unieke 'andere kijk' en 'tegendraadsheid' hebben van hem niet alleen gedurende die ruim 40 jaar een gewaardeerde in te huren externe gemaakt, maar ook een invloedrijke smaakmaker binnen (en natuurlijk buiten) Sioo opleidingen.

Brainstormen in een Sioo opleiding

Lange samenwerking tussen Edu Feltmann en Sioo in opleidingen

De samenwerking tussen Edu Feltmann en Sioo heeft zich ontwikkeld tot een nauwe band gedurende de afgelopen 40 jaar. Vanaf het begin heeft deze samenwerking geleid tot vruchtbare samenwerking en het meervoudig kijken, dat de basis vormen voor Sioo opleidingen.


De unieke manier van denkadviseren van Edu Feltmann

Binnen Sioo heeft Edu Feltmann als ervaren organisatieadviseur zijn expertise ingezet om bij te dragen aan de ontwikkeling van professionals in het vakgebied van organisatie- en veranderkunde, zonder daar zelf onderdeel van te worden. Hij gaat vooral taalfilosofisch, taalkundig en psycholinguistisch te werk. Hij heeft actief meegewerkt aan diverse opleidingen, workshops en programma's, waarbij zijn kennis en ervaring deelnemers praktische handvatten bieden voor de dagelijkse praktijk van management- en organisatieadvies.


Een groep mensen luistert in een Sioo opleiding

Impact als externe adviseur, trainer en begeleider: Sioo opleidingen en Edu Feltmann

De impact van Edu Feltmann binnen Sioo gaat verder dan je op het eerste gezicht zou denken. Zijn bijdrage aan diverse programma's en workshops heeft geleid tot de ontwikkeling van professionals die nu werkzaam zijn als vooraanstaande adviseurs in verschillende sectoren. Zijn invloed is wijdverbreid, ook al is hij daar zelf nooit op uit geweest om 'invloed' te hebben op 'de wereld'. Wel is hij altijd graag beschikbaar voor adviesvragen van mensen die willen leren en zich willen (her)ontwikkelen, bijvoorbeeld nog regelmatig in de beroemde open inschrijving Leergang in Denkadviseren die hij nu al jaren samen met Jorrit Stevens verzorgt, voor geïnteresseerde deelnemers.

Langetermijnrelatie: het respect en vertrouwen tussen Edu Feltmann en Sioo

De samenwerking tussen Edu Feltmann en Sioo in welke Sioo opleiding dan ook, is gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en zeker een gedeelde interesse voor het vakgebied, namelijk adviseren. Gedurende de jaren hebben ze elkaar geïnspireerd, uitgedaagd en ondersteund.


Maak nu kennis met de beroemde open inschrijving

11 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page