top of page
training persoonlijke ontwikkeling

'TRIPEL'
Training In Persoonlijke ontwikkeling en Levenskunst

Betreft: opleiding persoonlijke ontwikkeling

Verken de:
Training In Persoonlijke ontwikkeling
En Levenskunst (TRIPEL)

Ben jij op zoek naar een unieke reis in persoonlijke groei en levenskunst? Ontdek dan de TRIPEL, een speciale training waarbij je individueel maatwerk krijgt en samenwerkt met gelijkgestemde deelnemers onder (zeer) ervaren begeleiding om aan jezelf te werken. Ook toe aan dit cadeautje voor jezelf?

In een opleiding persoonlijke ontwikkeling als deze ontwikkel je je externe kwaliteiten

Toon ontwikkeling in bijv. je assertiviteit, besluitvaardigheid, openheid, flexibiliteit, sociale en communicatieve vaardigheden, vriendelijkheid, en authenticiteit.

Wat houdt de Training Persoonlijke ontwikkeling en Levenskunst precies in? Ontdek de voordelen

In de TRIPEL wordt elke deelnemer uitgenodigd tot (her)ontwikkeling van persoonlijke kwaliteiten en bevordert congruentie tussen leven en levensfilosofie, ook bekend als 'Leefkunst'. Hierdoor kun je zowel je innerlijke zelfgevoel als extern waarneembaar gedrag ontwikkelen, versterken, of verbeteren.

Persoonlijkheidsontwikkeling in de spotlight

Binnen de TRIPEL betekent persoonsontwikkeling het verkennen, versterken, of veranderen van bewustzijnspatronen, waaronder waarnemen, voelen, denken, willen, etc. Het resultaat is een fundamentele verschuiving in zelfgevoel en functioneren. Deze ontwikkeling wordt ook wel aangeduid als persoonlijke ontwikkeling. 

In een opleiding persoonlijke ontwikkeling als deze ontwikkel je je interne kwaliteiten

Ervaar groei in zelfvertrouwen, vitaliteit, zekerheid, wilskracht, gevoeligheid, creativiteit, en vrolijkheid.

Ontdek wat leefkunst voor jou inhoudt

Ontwikkeling van Leefkunst omvat een verandering, versterking, of ontwikkeling van zienswijzen die zowel innerlijke als uiterlijke zijnswijzen van een individu beïnvloeden. In de TRIPEL kun je samen met de andere deelnemers in de leergroep kiezen voor training van eigen en andermans bewustzijn, gedrag, en (denken over) zijn. Op die manier en vele andere kun je je leefkunst of levenskunst in de TRIPEL ontwikkelen. 

De TRIPEL is waardevol voor individuen die:

 • Streven naar meer balans tussen werk en privé.

 • Voor een belangrijke wending of keuze in hun leven of loopbaan staan.

 • Willen werken aan een krachtigere presentatie als manager of professional.

 • Een hernieuwde start willen maken of zichzelf willen herontdekken.

 • Willen oefenen in het benaderen van (werk)situaties vanuit diverse invalshoeken.

 • Hun inlevingsvermogen of sensitiviteit willen vergroten voor gevoelens en motieven van anderen.

 • Regisseur willen worden over hun eigen stemmingen en gevoelsleven.

 • Benieuwd zijn naar wat er nog meer te ontdekken, beleven, en doen is in hun leven en werk.

 

Als inzet van de Training In Persoonlijke Ontwikkeling en Levenskunst  (TRIPEL) kun je kiezen voor het verruimen van je vermogen om energiek, aantrekkelijk, en met plezier te werken en te leven. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van deze inspirerende reis naar persoonlijke ontwikkeling en levenskunst!

Mevrouw die mijmerend kijkt - bezig is met haar persoonlijke ontwikkeling
CONTACT Persoonlijke Ontwikkeling TRIPEL

AANVRAGEN TRAININGSBROCHURE en / of INTAKEGESPREK / INSCHRIJVEN
Training in Persoonlijke ontwikkeling En Levenskunst

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram

Verzonden. Dank je voor je interesse!

DATA, INVESTERING, LOCATIE & DOCENT-BEGELEIDERS

Ontdek de TRIPEL: Training in Persoonsontwikkeling en Levenskunst 2024

 

DATA, INVESTERING, LOCATIE & DOCENT-BEGELEIDERS

 

Data:

- BLOK 1 – 2 dagen: 18 & 19 april 2024 (donderdag en vrijdag)

- BLOK 2 – 2 dagen: 16 & 17 mei (donderdag en vrijdag)

- BLOK 3 – 1 slotdag: 7 juni 2024 (vrijdag) 

 

De TRIPEL, een boeiende Training in Persoonsontwikkeling en Levenskunst, ook wel opleiding persoonlijke ontwikkeling, bestrijkt in totaal 5 dagen. Verdeeld over twee blokken van twee aaneengesloten dagen, gevolgd door een enkele slotdag. Speciaal ontworpen voor groepen van 5 tot 12 deelnemers, met open inschrijving en met een persoonlijk intakegesprek met onze ervaren begeleider(s).

 

Locatie:

- Geniet van de inspirerende omgeving van Landgoed-Conferentiecentrum Drakenburg, gelegen in Baarn, in het hart van Nederland (onder voorbehoud beschikbaarheid)

- Check de [Drakenburg Contactpagina] voor verdere details van de locatie.

 

Investeer in Jezelf:

Jouw deelname, voor slechts € 3.495,= (excl. 21% BTW), biedt een ALL-IN ervaring. Dit omvat niet alleen de training zelf, maar ook alle verblijfskosten per deelnemer. Denk aan overnachting, ontbijt, lunch, middagsnack, thee, koffie, versnaperingen én de driegangendiners met het eerste drankje inbegrepen. Een onbezorgde investering in je persoonlijke ontwikkeling.

 

Docent-begeleiders:

 • Laat je begeleiden door de ervaren: dr. Edu Feltmann en drs. Jorrit Stevens.

 • Op dag 2 hebben we twee bevriende, ervaren collega's van het Instituut voor Interventiekunde uitgenodigd om je als gastdocent-begeleider van dienst te zijn:

​       drs. Barbara van Kesteren en drs. Willem de Wijs. 

 

Interesse gewekt?

 • Vraag de gratis Trainingsbrochure aan voor deze opleiding persoonlijke ontwikkeling

 • Plan een (gratis) vrijblijvend kennismakings- en intakegesprek aan.

 

Begint het avontuur van de TRIPEL je te intrigeren?

Start dan met het verkennen van de (gratis) TRIPEL Trainingsbrochure (hier aanvragen). Vervolg je ontdekkingsreis door een vrijblijvend, (gratis) kennismakings- en intakegesprek te regelen met onze begeleiders (hier naar aanvraagformulier).

 

Dit gesprek markeert, bij deelname, het eerste hoofdstuk van jouw TRIPEL-ervaring. Tijdens deze ontmoeting maken we uitgebreid kennis en bespreken we jouw motivatie, wensen en verwachtingen voor deelname aan de TRIPEL.

 

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen op pad te gaan.

 

Hartelijke groet, ook namens Barbera en Willem,

 

Edu Feltmann en Jorrit Stevens begeleiden de training

Wat is persoonsontwikkeling?
/ wat is persoonlijke ontwikkeling?

Persoonsontwikkeling in een opleiding persoonlijke ontwikkeling wordt onder meer opgevat als een ontwikkeling, versterking of verandering van de patronen in het bewustzijn (=waarnemen, voelen, denken, willen, etc.) die ten grondslag liggen aan iemands zelfgevoel en functioneren. Aan persoonsontwikkeling wordt ook wel gerefereerd als aan: persoonlijke ontwikkeling.
 

Ontdek persoonsontwikkeling: een diepgaande verandering voor een andere Jij

Persoonsontwikkeling is meer dan alleen een modewoord; het is een transformerend proces dat draait om het versterken, ontwikkelen en wijzigen van de diepgewortelde patronen in ons bewustzijn. Dit omvat aspecten zoals waarnemen, voelen, denken, en willen, die gezamenlijk de kern vormen van hoe we onszelf ervaren en functioneren in de wereld.

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling of persoonsontwikkeling

Mijmeren over je persoonlijke ontwikkeling en levenskunst...

 

Wat is persoonsontwikkeling?

In essentie is persoonsontwikkeling het doelgericht streven naar zelfverbetering op diverse niveaus. Het omvat niet alleen het vergroten van kennis en vaardigheden, maar ook het begrijpen van je eigen identiteit, het aanscherpen van emotionele intelligentie en het ontwikkelen van een dieper inzicht in je eigen drijfveren en doelen.

Patronen in je bewustzijn verkennen

 

Persoonsontwikkeling betekent ook het verkennen van de patronen in je bewustzijn. Dit omvat het bewust worden van je gedachten, emoties en handelingen, en het identificeren van eventuele belemmerende overtuigingen of gewoonten. Door bewustwording ontstaat de mogelijkheid tot positieve verandering.

 

Synoniem van persoonsontwikkeling: persoonlijke ontwikkeling

Vaak wordt persoonsontwikkeling ook aangeduid als persoonlijke ontwikkeling. Dit benadrukt het individuele karakter van het groeiproces, waarbij de focus ligt op het ontplooien van je volledige potentieel en het bereiken van een bevredigend leven.

 

Waarom is persoonsontwikkeling belangrijk?

De zoektocht naar persoonsontwikkeling is een waardevolle investering in jezelf. Het stelt je in staat om effectiever om te gaan met uitdagingen, je zelfvertrouwen te vergroten, en betekenisvolle relaties op te bouwen. Bovendien opent het de deur naar een meer vervullend leven, waarin je in staat bent aan het leven dat je wilt leven uiting te geven en persoonlijke tevredenheid te ervaren.

In samenvatting, persoonsontwikkeling is een continu proces van zelfreflectie, feedback van anderen, oefenen met nieuwe inzichten en gedragingen, leren en ontwikkelen. Het biedt de sleutel tot het ontsluiten van je levenswensen en -kunst en het creëren van een andere versie van jezelf die meer samenvalt met die wensen én met de realiteit.

bottom of page