top of page
dave-hoefler-vA80ZTVyooc-unsplash.jpg

IN-COMPANY / IN-HOUSE / 1 DAGDEEL / 5-20 DEELNEMERS / OOK ONLINE MOGELIJK

WORKSHOP DENKADVISEREN

Kort, leerzaam en leuk in-company kennismaken met Denkadviseren

Voor wie?

Deze workshop is voor organisaties waarin men weleens adviseert over problemen en vraagstukken in organisaties. Op verzoek laten we in deze hooggewaardeerde Workshop van 1 dagdeel een groep(je) van 5 tot 20 mensen in jouw organisatie op inspirerende en laagdrempelige wijze kennis maken met Denkadviseren. Van RvB's en RvT's, MT's, (C)OR'en tot diensten, afdelingen, groepen en teams. Geïnteresseerd? 

Toelichting 'in-company' Workshop Denkadviseren

In de workshop maken jullie op een snelle en inspirerende manier kennis met Denkadviseren. Aan de hand van verrassende oefeningen ervaar je hoe bepalend en beperkend zienswijzen en interpretaties zijn bij het adviseren over problemen in organisaties. We gaan spelen met taal, interpretaties en werkelijkheidsopvattingen en je zult merken dat vraagstukken op haast magische wijze kunnen veranderen of zelfs verdwijnen. Naast 'leerzaam', zeggen alle oud-deelnemers dat de Workshop erg leuk is.

________

De Workshop en Training Denkadviseren bestaan uit een selectie van onderwerpen uit de 20- en 10-daagse Leergang respectievelijk Opleiding tot Denkadviseur. De in-company Workshop of Training (open inschrijving voor individuen) vormt daarop een goede voorbereiding maar ze staan dus ook 'op zichzelf'. De Opleiding kan ook prima gevolgd worden zonder eerst de Workshop of Training te hebben gedaan. 

1/2

Jorrit Stevens denkadviseur - leren denkadviseren

Wanneer?

De in-company Workshop wordt normaalgesproken live 'in-house' verzorgd door ons, op een door u te kiezen en te regelen locatie (bijv. een zaaltje in uw kantoor of in een hotel tijdens een 'hei-sessie'). Indien gewenst, kan de Workshop ook online plaatsvinden. Ook daar hebben we veel ervaring mee en het blijkt niet af te doen aan het leren noch aan het plezier.

Vul het aanvraagformulier hieronder in.

We spreken vervolgens samen met u een datum en tijdstip af, hoeveel deelnemers er bij benadering zullen zijn (5 tot 20) en wat de locatie is. Wij zetten één of twee ervaren Workshopbegeleiders-Denkadviseurs in gedurende één door u gekozen dagdeel (ochtend, middag of avond). Vervolgens maken we er een leerzame en prettige bijeenkomst van. ​

 

Door wie?

Docent-begeleider:                               drs. Jorrit Stevens

Jullie investering?

Deze kennismaking met Denkadviseren bedraagt slechts:

  • € 1.500,-- (bedrag is excl. 21% BTW per Workshop van één dagdeel [3,5 / 4 uur] met 5 t/m 15 deelnemers en inzet van één tot twee van onze ervaren Workshopbegeleiders-Denkadviseurs).

MAATWERK IS OP UW VERZOEK MOGELIJK

2/2

Jorrit en Arjan zijn er in geslaagd om in een zeer korte online sessie van 3,5 uur mij te laten ervaren wat het betekent om de klant te helpen zijn eigen Denkadvies op te stellen. Werkelijk een verassende uitkomst en onmiddellijk toepasbaar. Een echte aanrader voor iedereen die bewuster en effectiever wil adviseren!"

 

- Gijsbert Voorneveld, Management Consultant,

   Voorneveld Consulting 

Jorrit Stevens in overleg met Workshop-deelnemers

Jorrit Stevens

Foto: Jorrit begeleidt Workshop tijdens De Nationale Dag van de Zelforganisatie

Image by SAIRA

Ja, wij willen de 'in-company' Workshop Denkadviseren

voor 5 tot 20 mensen.

Neem contact met me op om de Workshop in te plannen en om onze wensen af te stemmen met DENKADVISEREN.NL

 * Verplicht in te vullen veld  

Kennismaken

met

Denkadviseren?

Schrijf je in voor de Workshop

Denkadviseren!

bottom of page