top of page

Denkadviseurs Arjan en Edu in bijzondere podcast

Bijgewerkt op: 23 jan. 2022

Luister jij wel eens podcasts? Beluister dan de nieuwste podcast 'Outcast - 008', onderdeel van The Daily Cast, geproduceerd door adviseur, auteur en interviewer Simon van der Veer. Onze 'eigen' Arjan van Vembde en Edu waren te gast en ze raakten in gesprek over het fenomeen denkadviseren.

Wat is denkadviseren? Deze vraag staat centraal in het gesprek. Hoewel...

'Dit gedachtegoed ontstroeft veel opvattingen waarmee menig (organisatie)adviseur is opgevoed', vindt Simon. 'Een denkadviseur is bijvoorbeeld belangeloos, ondeskundig, aandachtig en verwonderd.' Maar ook: hoe word je als adviseur 'verleid' door je klant?

In een uur krijg je een kleine ‘rondleiding’ in de kunde en Kunst van het denkadviseren.

En natuurlijk is er ook muziek. Je kunt luisteren naar 'The Logical Song' van Supertramp, 'Alles doet ertoe' van Herman van Veen, 'Wat je zoekt' van De Dijk en 'De hofnar' van Stef Bos. Luister zelf:

Naast Spotify (hierboven) is de podcast ook te beluisteren via Apple Music:

HIER (opent in nieuw tabblad).

 

Ben je zelf / zijn jullie als organisatie op zoek naar het best mogelijke advies?

Neem contact met ons op voor een (gratis) kennismakings- en intakegesprek met één van onze denkadviseurs / denkcoaches. Denkadvies & denkcoaching voor individuen, groepen (teams, afdelingen), organisaties en andere samenwerkingsverbanden:

Welkom. We zetten de koffie of thee klaar!

 

Zelf leren denkadviseren? Kies uit:

De roemruchte Opleiding & Leergang tot Denkadviseur:

In-company:

Elk van deze leermogelijkheden staat op zichzelf. Het is dus niet noodzakelijk om eerst de Workshop en dan pas de Opleiding of Leergang te doen.



87 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page